Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви градуси ви държи!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Такааам ...

Първоначално публикувано от DeX
    Гледам, че пишете тука за температури и я да Ви питам и аз. Значи като я взех мойта и не мърдаше от 50C смених термостат и сега като загрее стига 90С и си мърда лекичко надолу-нагоре. От 90 до към 80 и после пак обратно. Като карам извънградско се забелязва най-добре как стрелката играе много плавно. И аз си го обясних със по-чувствителен датчик на термостата, щото съм я гледал докато загрява и забелязах, че в момента в който отвори термостата стрелката мигновенно пада надолу. И сега питането ... проблем ли е това или е напълно нормално .. и ако е проблем каде да търся решението му ?

Предварително благодаря
    Така е добре Около 90 щом е и пада малко на извънградско, а в засръствания мърда малко нагоре- няма проблем и моята пада на 84-85 извънградско, в града 90 - 93
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Искам да Ви питам, може и да е малко оф-топик ама между 80-100 градуса, преди да включи перките, нещо започва да цъка от към бушоните. Звучи като реле, ама чак пък толкова силно... Това се появи след като в Мотоексперт ми бъзикаха по ел. инсталацията. Някой има ли някаква представа какво може да е?
      Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
      Audi A3, 1.8, 125bhp

Comment

Първоначално публикувано от martin145
        Искам да Ви питам, може и да е малко оф-топик ама между 80-100 градуса, преди да включи перките, нещо започва да цъка от към бушоните. Звучи като реле, ама чак пък толкова силно... Това се появи след като в Мотоексперт ми бъзикаха по ел. инсталацията. Някой има ли някаква представа какво може да е?
        Да това е релето за бавната степен на перките
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ако нямаш пари за нов, известно време можеш да сложиш картон отперд . Моята взе да държи 90 градуса
          =============================

Кирилицата е задължителна!!!

Comment

Мале, мале.......добро включване.......след един месец

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от Casapina
              Ако нямаш пари за нов, известно време можеш да сложиш картон отперд . Моята взе да държи 90 градуса

Има и едни по практични дето съм ги виждал на УАЗките ...от кожа и може и отворени да ги държиш
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                Първоначално публикувано от Casapina

Има и едни по практични дето съм ги виждал на УАЗките ...от кожа и може и отворени да ги държиш
                хихи, а може и от Москвич да си адаптираш жалузи отред дето могат да се отварят и затварят)))
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                X